Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОП припиняє діяльність: чи подавати заяву про відмову від єдиного податку

11 грудня 2018, 08:00
787
0
Реклама

У разі прийняття рішення про припинення підприємницької діяльності ФОП - платник єдиного податку не подає заяву про відмову від спрощеної системи оподаткування.

Разом з цим, фізична особа - підприємець не сплачує єдиний податок з періоду, наступного за періодом, у якому відповідним контролюючим органом отримано від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації такого припинення, а саме:

І-ша та 2-га групи - з першого числа місяця, наступного за місяцем, в якому контролюючим органом отримано від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації припинення;

3-тя група - з першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) кварталом, в якому контролюючим органом отримано від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації припинення.

За повідомленням ГУ ДФС у Київській області.

Чи можуть єдинники першої - третьої груп розраховуватися за допомогою векселя? Відповідь на це запитання читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступ до сервісу

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини