Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 3 січня нові бюджетні рахунки по окремим територіальним громадам Полтавської області

28 грудня 2018, 12:50
253
0
Реклама

Головне управління ДФС у Полтавській області повідомляє, що з 3 січня 2019 року вводяться в дію рахунки для зарахування доходів до бюджетів об'єднаних територіальних громад, які набули повноважень за результатами перших місцевих виборів, що відбулися у 2018 році, а саме:

Коломацька сільська об'єднана територіальна громада;

Терешківська сільська об'єднана територіальна громада.

Крім того, у зв'язку з добровільним приєднанням Біленченківської сільської територіальної громади до Гадяцької міської територіальної громади рахунки для зарахування надходжень по Біленченківській сільській раді будуть закриті 2 січня 2019 року. Натомість, як для м. Гадяч, так і для Біленченківської сільської ради, будуть використовуватись рахунки, відкриті для м. Гадяч.

Реквізити бюджетних рахунків для зарахування надходжень по ОТГ розміщені на суб-сайті територіальних органів ДФС у Полтавській області в за посиланням.

Зверніть увагу! В перших числах січня 2019 року варто очікувати повідомлення про відкриття нових бюджетних рахунків на 2019 рік, які мають запрацювати не пізніше 8 січня 2019 року. Деталі читайте у новині.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини