Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Система електронного адміністрування реалізації спирту: новації 2019 року - тема тижня видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

8 січня 2019, 14:30
191
0
Реклама

Серед головних змін до ПКУ, унесених Законом № 2628, можна назвати запровадження з 01.07.2019 системи електронного адміністрування реалізації спирту (СЕАРС). Оскільки з таким "ноу-хау" виробники спирту ще не мали справи, у статті "Система електронного адміністрування реалізації спирту: новації 2019 року" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН окреслить загальний порядок проведення цієї процедури.

За порушення норм законодавства передбачено суворі покарання аж до конфіскації відповідного транспортного засобу (див. про це статтю "Нові штрафи за порушення обігу спирту етилового").

Водночас саме функціонування СЕАРС у тому вигляді, у якому запропонували депутати, викликає питання. Пропонуємо з ними ознайомитися в статті "Система електронного адміністрування реалізації спирту: проблемні моменти".

Для отримання безкоштовного доступу впродовж 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА :ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу і оціните усі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал в Telegram і сторіночку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини