Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кампанія з подання антикорупційних декларацій за 2018 рік розпочата

10 січня 2019, 09:30
741
0
Реклама

Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що 01.01.2019 розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2018 рік.

Безпосередньому поданню декларації може передувати виникнення питань у зв'язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу. Тому НАЗК просимо декларантів перевірити чи можна без перешкод зайти до Реєстру та чи маєте всю необхідну інформацію для заповнення декларації.

Крім того, на сайті НАЗК доступна оновлена інформація, яка допоможе вам у заповненні та поданні декларації. Детальніше читайте за посиланням.

Також 07.11.2018 набрав чинності Закон України "Про електронні довірчі послуги", а Закон України "Про електронний цифровий підпис" втратив чинність. Тож враховуйте це при отриманні кваліфікованого електронного підпису.

Електронний цифровий підпис: нематактив чи витрати? Відповідь на це запитання читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступ до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини