Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Припинення діяльності ФОП: як отримати довідку про доходи

28 січня 2019, 11:00
808
0
Реклама

На офіційному порталі територіального органу ДФС у Луганській області розміщено інформацію про те, що фізособа, щодо якої внесено до Єдиного державного реєстру юросіб, ФОП та громадських формувань запис про припинення підприємницької діяльності як ФОП, може отримати за письмовим зверненням в органі ДФС довідку про доходи на підставі поданої податкової декларації з урахуванням термінів зберігання облікових справ, визначених ст. 291 Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів, затвердженого наказом Мін'юсту від 12.04.2012 р. № 578/5.

Згідно цього переліку облікові справи платників податків і зборів(обов'язкових платежів) зберігаються протягом п'яти років після припинення діяльності суб'єктів господарювання.

Куди звертатись підприємцю для припинення підприємницької діяльності, які документи потрібно подати. У які строки проводиться ліквідація підприємця, дізнавайтесь за посиланням.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини