Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Неприбутківці мають ще 31 день для подання звітності

30 січня 2019, 15:00
285
0
Реклама

Граничний термін надання до органів ДФСУ Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації за 2018 рік - не пізніше 01.03.2019.

Разом зі Звітом неприбуткова організація подає фінансову звітність (п.46.2 ПКУ).

Не подають звітність згідно з п.46.2 ПКУ тільки профспілки, їх об'єднання та організації профспілок, утворені в порядку, визначеному законом. Зазначені організації звітують тільки у разі порушень п. 133.4 ПКУ.

Кожне неподання/несвоєчасне подання Звіту тягне за собою накладання штрафу в розмірі 170 гривень. А в разі здійснення тих же дій платником податків, до якого протягом року був застосований штраф за таке порушення, - 1 020 грн. за кожне неподання/несвоєчасне подання (п.120.1 ПКУ)

Оскільки фінзвітність є додатком до Звіту, то неподання такої звітності тягне за собою невизнання Звіту (тобто Звіт буде вважатися неподаним). Відповідно, це призведе до накладання штрафу, встановленого п.120.1 ПКУ.

До уваги! Суб'єкти малого підприємництва та суб'єкти мікропідприємництва подають разом зі Звітом скорочену фінансову звітність у складі Балансу та Звіту про фінансові результати та проставляють такі відмітки відповідно у графі "Фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва" та графі "Спрощений фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва".

ГУ ДФС у Харківській області.

Річна звітність без проблем!

Знижка 60% на онлайн-сервіс звітності Liga:REPORT для юридичних осіб.

Неплатникам ПДВ - 581 грн/рік

Платникам ПДВ - 845 грн/рік

ФОП - 337 грн/рік

Деталі акції за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини