Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як заповнити ф. № 20-ОПП у разі придбання землі (нерухомості), яка не має адреси

31 січня 2019, 09:50
2128
0
Реклама

Згідно з Пам'яткою для заповнення розділу 3 Повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, графи 6 - 7 "Адміністративна одиниця відповідно до КОАТУУ, де знаходиться об'єкт оподаткування" заповнюється відповідно до Класифікатора об'єктів адміністративно-територіального устрою, що розміщений на офіційному веб-сайті Держстату.

Про це йдеться в роз'яснені з категорії 119.11 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.sfs.gov.ua)

Таким чином, у разі придбання/оренди земельної ділянки (нерухомого майна), які знаходяться за межами населеного пункту та не мають адреси місцезнаходження, платник податків зазначає у графах 6 - 7 "Адміністративна одиниця відповідно до КОАТУУ, де знаходиться об'єкт оподаткування" та графі 8 "Місцезнаходження об'єкта оподаткування" Повідомлення за ф. № 20-ОПП інформацію, яка зазначена в реєстраційних документах на даний об'єкт, а у разі відсутності такої інформації - назву адміністративно-територіальної одиниці, де розташована земельна ділянка (нерухоме майно).

Читайте також статтю "Повідомлення за формою № 20-ОПП: коротко про головне" електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини