Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДФС автоматизувала заповнення форми № 1-ОПП про осіб, відповідальних за бухоблік

14 лютого 2019, 11:00
773
0
Реклама

Платники податків - юрособи та їх відокремлені підрозділи можуть подати в електронному вигляді відомості стосовно осіб, відповідальних за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку.

Для цього до контролюючого органу подається заява за формою №1-ОПП з позначкою «Відомості про особу, відповідальну за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку».

ДФС повідомляє, що забезпечила автоматизовану обробка поданих в електронному вигляді відомостей про осіб, відповідальних за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку.

Для цього в приватній частині Електронного кабінету необхідно в режимі «Ведення звітності» обрати Заява №1-ОПП (ф. № 1-ОПП) (J1312101).

При цьому в заяві за ф. №1-ОПП необхідно заповнити тільки розділ 10 з даними про особу, відповідальну за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку (реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта, прізвища, ім'я та по батькові, дату призначення та контактні телефони), підписати та надіслати таку заяву.

Заява за ф.№1-ОПП опрацьовується повністю в автоматичному режимі та результат опрацювання заяви за ф.№1-ОПП відображається у Квитанції № 2, яку можливо переглянути в режимі «Вхідні/вихідні документи».

Крім того, дані про особу, відповідальну за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку, відображаються в режимі «Облікові дані платника» Електронного кабінету.

Сервіс звітності Liga:REPORT - онлайн- допомога бухгалтеру у поданні річної звітності

• Повний набір актуальних форм (податкова, статистична, ПФУ)

• Підказки під час складання звітності

• Актуальні вебінари

• Автоматичні розрахунки і камеральні перевірки

• Доступ до НПА та багато іншого для вашої впевненості!

• Найкраща ціна року до кінця зими! -60% для юросіб.

Зручний як для ФОП так і для великих компаній!

Деталі акції

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини