Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Який код пільги вказувати при заповненні декларації з податку на нерухомість

26 лютого 2019, 08:00
377
0
Реклама

18.01.2019 набрали чинності зміни, завдяки яким була викладена в новій редакції форма Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі - Декларація), затвердженої наказом Мінфіну від 10.04.2015 р № 408.

У зв'язку з цим фахівці ДФСУ в категорії 106.07 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.sfs.gov.ua) розмістили роз'яснення, згідно з яким в колонках 17 додатка 1 та 16 додатка 2 до Декларації зазначається код пільги "18010402" (на підставі Довідника податкових пільг, які є втратами доходів бюджету, і рішення органу місцевого самоврядування, прийнятого відповідно до пп. 266.4.2 ПКУ).

Детально оновлена ??форма декларації була розглянута в матеріалі "Декларація з податку на нерухомість: вивчаємо нововведення" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до цього та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Детально обновленная форма декларации была рассмотрена в материале "Декларация по налогу на недвижимость: изучаем нововведения" сервиса "Интерактивная бухгалтерия".

Для получения доступа к этому и прочим материалам сервиса "Интерактивная бухгалтерия" - воспользуйтесь ТЕСТОВЫМ 3-дневным доступом к сервису.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини