Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформацію про сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів можна знайти онлайн на сайті НСЗУ

12 березня 2019, 17:10
1713
0
Реклама

Пацієнти, медики та керівники закладів первинної меддопомоги, представники місцевої влади відтепер зможуть знайти багато корисної інформації - від мапи медзакладів до вікової структури пацієнтів того чи іншого медзакладу. Дані у відкритому доступі на сайті Національної служби здоров'я України (НСЗУ) за посиланням.

Оновлення даних буде відбуватися раз на місяць.

Отже відтепер, пацієнт може знайти зручний для себе заклад, де працює сімейний лікар, терапевт або педіатр. Наприклад, ви шукаєте медзаклад біля дому або роботи. Або вам принципово отримувати послуги в приватних закладах, тож ви можете перевірити, які саме приватники уклали договір з НСЗУ та чи зручно вам до них буде їздити. Тепер ця інформація в повному обсязі відображається на карті за вищевказаним посиланням. Там же пацієнт може знайти контакти закладу - адресу та номер телефону.

У дешборді реалізували довгоочікувану можливість дізнатися про свого лікаря більше. У системі відображаються всі лікарі, у яких є хоча б одна декларація. Ви можете перевірити, чи обраний вами лікар може ще брати пацієнтів.

Також за посиланням інформацію можуит отримати лікарі, керівники медзакладів, органи місцевої влади та ДОЗ.

За повідомленням МОЗ.

Які варіанти медзабезпечення можуть надавати працівникам роботодавці? Чи утримується з таких благ ПДФО? Як відображаються такі витрати в обліку підприємства читайте у бухгалтерській ситуації "Медичне забезпечення працівників".

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини