Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звіт про контрольовані операції хочуть вдосконалити

14 березня 2019, 15:00
635
0
Реклама

Податківці опублікували проект наказу "Про затвердження Змін до форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції", який було підготовлено з метою реалізації положень Закону № 2245-VIII та Закону № 2628-VIII.

Проектом змін запропоновано розширити перелік господарських операцій, які визнаються контрольованими, а саме операції, які здійснюються між нерезидентом та його постійним представництвом в Україні, які визнаються контрольованими з 01.01.2018, при цьому з 01.01.2019 визнаються контрольованими також і внутрішньогосподарські розрахунки між нерезидентом та його постійним представництвом.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються протягом одного місяця:

• на поштову адресу розробника: 04655, МПС, Київ - 53, Львівська площа, буд. 8, Департамент методологічної та нормотворчої роботи, електронну - irina.balabanova@sfs.gov.ua,

• на поштову адресу Державної регуляторної служби України - 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини