Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як суспільно значущі підприємства повідомлятимуть НКЦПФР про суб'єкта, який проведе аудит фінзвітності

18 березня 2019, 18:00
973
0
Реклама

Підприємства, що становить суспільний інтерес, мають надсилати до НКЦПФР повідомлення про суб'єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги з аудиту фінансової звітності (далі - Повідомлення).

Форму такого документа НКЦПФР затверджена рішенням від 31.01.2019 р. № 43.

Повідомлення у вигляді електронного документа складається відповідно до опису розділів та схем XML файлів, визначеного окремим документом нормативно-технічного характеру.

У разі виникнення змін в інформації (даних), зазначеній(их) у Повідомленні, такі зміни мають бути повідомлені підприємством, що становить суспільний інтерес, протягом 10 робочих днів з дня їх виникнення, а щодо інформації (даних), яку (які) підприємство отримує від суб'єкта аудиторської діяльності, - протягом 10 робочих днів з дня отримання підприємством інформації про такі зміни.

Кому світить обов'язковий аудит фін звітності? Про позицію АПУ з цього приводу читайте у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини