Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заповнення графи 3 таблиці 1 додатка 5 Звіту з ЄСВ підприємцями

20 березня 2019, 14:25
4282
0
Реклама

У графі 3 "Сума чистого доходу (прибутку), заявлена в податковій декларації/ Самостійно визначена сума доходу/Частка розподіленого доходу" таблиці 1 Звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску (форма № Д5 річна), відображаються:

самозайнятими особами, - чистий оподатковуваний дохід (прибуток), зазначений у податковій декларації;

членами фермерського господарства - частка розподіленого доходу, отриманого такими платниками від чистого прибутку фермерського господарства у звітному році, що підлягає оподаткуванню ПДФО.

В рядках у розрізі кожного календарного місяця зазначається середньомісячний оподатковуваний дохід, який визначається шляхом ділення річного розподіленого доходу на кількість місяців, протягом яких такий платник перебував на обліку як платник ЄСВ.

Нагадаємо,що загальні правила подання Звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску визначені Порядком формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Мінфіну від 14.04.2015 р. № 435.

Пояснення надала ДФС.

Який порядок заповнення форми № Д5 звіту з ЄСВ самозайнятими особами підприємцями-спрощенцями та на загальній системі читайте у ситуаціях:

"Порядок заповнення форми № Д5 звіту з ЄСВ підприємцями на загальній системі оподаткування";

"Порядок заповнення форми № Д5 звіту з ЄСВ самозайнятими особами";

"Порядок заповнення форми № Д5 звіту з ЄСВ підприємцями на спрощеній системі оподаткування".

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини