Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ДФС обговорили автоматизовану систему контролю за обігом тютюнових виробів

20 березня 2019, 17:00
532
0
Реклама

В ДФС ознайомились з пропозиціями Асоціації "Укртютюн" щодо впровадження автоматизованої системи контролю за обігом тютюнових виробів.

Учасниками ринку пропонується система обліку, відстеження переміщення та реалізації тютюнової продукції від виробника або імпортера до першої реалізації в роздрібі. Мова йде про впровадження унікального ідентифікатора, який надасть доступ до інформації щодо обігу тютюнової продукції в режимі реального часу. Така система, на думку членів Асоціації, дозволить контролювати переміщення продукції по ланцюгу поставок. Відповідні законодавчі новації викладено у розробленому Асоціацією законопроекті.

У свою чергу фахівці ДФС відзначили, що запропоновані зміни є важливими, однак потребують певного доопрацювання. Запропонована система контролю має інтегруватися з системами ДФС для забезпечення повного циклу проходження інформації про товар.

Про це повідомляє ДФС України.

Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс для реєстрації податкових накладних: легко створювати (є підказки щодо заповнення); все в одному вікні; звірка з ЄРПН; масова відправка, а незабаром - контроль ризикованості блокування ПН.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини