Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Профспілки ведуть переговори про укладення Генеральної угоди на 2019-2021 роки

26 березня 2019, 09:00
529
0
Реклама

19 березня 2019 року відбулося засідання Спільної робочої комісії повноважних представників Сторін з укладення Генеральної угоди на 2019-2021 роки, де були досягнуті взаємоприйнятні рішення щодо остаточного узгодження проекту Угоди та можливості його підписання найближчим часом.

Наразі проект Угоди обговорюється в профоб'єднаннях - суб'єктах Угоди про утворення СПО об'єднань профспілок.

Варто зазначити, що невід'ємним додатком до цієї Угоди став перелік неузгоджених Сторонами положень із зазначення позицій Сторін та, за яким Сторони продовжать колективні переговори. Тривають консультації Сторін щодо можливого включення компромісної редакції деяких пунктів до тексту Угоди.

За повідомленням сайту ФПУ.

Підприємствам слід враховувати вимоги Генеральної угоди, галузевих і територіальних угод, які можуть установлювати вищі мінімальні гарантії в оплаті праці. Відповіді на актуальні запитання оплати праці на підприємстві читайте у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини