Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Надерегулювали! ДРС зекономила для бізнесу 43,5 млрд. грн

26 березня 2019, 15:00
821
0
Реклама

У 2018 році ДРС було попереджено впровадження державних регулювань, які передбачали майже 43,5 млрд. грн. додаткових витрат для суб'єктів господарювання шляхом прийняття рішень про відмову у погодженні відповідних проектів регуляторних актів.

Водночас, слід відмітити суттєве зменшення кількості проектів, спрямованих на дерегуляцію господарської діяльності та лібералізацію бізнес-клімату.

Також, з метою спрощення умов ведення бізнесу фахівцями ДРС, було надано допомогу розробникам при підготовці Аналізу регуляторного впливу та доопрацюванні ряду проектів регуляторних актів, зокрема:

У яких випадках та як саме надають розстрочення сплати податкового зобов'язання з ПДВ читайте тут.

Аналіз змін читайте тут.

Аналіз змін читайте тут

Аналіз змін читайте тут

Згодом ДРС обіцяє опублікувати, у яких випадках було відмовлено в погодженні проектів регуляторних актів, розроблених центральними органами виконавчої влади. З метою недопущення запровадження регулювань, наслідком прийняття яких могло стати погіршення умов провадження господарської діяльності та створення передумов для зловживань в окремих сферах господарської діяльності.

У 2018 році ДРС відмовила у погодженні 19 % проектів регуляторних актів.

Деталі повного звіту ДРС за 2018 рік на читайте на сайті.

Для получения бесплатного доступа в течение 72 часов к выше указанной аналитике информационно-правовой системы ЛІГА:ЗАКОН воспользуйтесь ТЕСТОВЫМ доступом к сервису и оцените все преимущества предоставляемых услуг

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини