Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для керівників та головбухів реорганізованих медичних закладів записали відео-тренінги

14 квітня 2019, 12:00
405
0
Реклама

7 відео-тренінгів з бухгалтерського обліку, юридичних питань, роботи з персоналом, оптимізації доходів/видатків та інших тем доступні для медзакладів первинної ланки в онлайн-режимі. Вони розміщені на сайті МОЗ.

У нових умовах фінансування, коли "гроші йдуть за пацієнтом", ефективність медзакладу значною мірою залежить від того, чи володіють керівники закладу навичками фінансового планування та управління.

Тепер ці знання доступні у будь-який зручний час на YouTube:

· Правове регулювання планування діяльності закладів охорони здоров'я у формі комунальних некомерційних підприємств (КНП)

· Особливості ведення бухгалтерського обліку та звітності КНП

· Юридичні аспекти фінансування закладу з декількох джерел

· Окремі аспекти трудових відносин

· Табель матеріально-технічного оснащення: розрахунки та планування

· Стимулювання та мотивація персоналу

· Оптимізація доходів та видатків надавача ПМД

Відео створені за результатами серії спеціалізованих тренінгів "Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання закладу ПМД" для управлінців медзакладів первинної ланки, які проводило МОЗ України разом з Нацслужбою здоров'я, проектом USAID "Підтримка реформи охорони здоров'я" та проектом Світового банку "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей".

Це онлайн навчання допоможе керівникам, економістам, фінансистам, представникам власників медзакладів покращити та систематизувати свої знання для ефективного управління закладом. Подивитися відео легко - попередня реєстрація не потрібна.

На цю тематику можна переглянути матеріал "Медзаклади в новому КНП-статусі: освоюємо "комерційну" систему облікових регістрів" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН .

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини