Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи проводити операцію через РРО при продажу алкоголю у міні барі

16 квітня 2019, 10:30
419
0
Реклама

У податківців поцікавились, чи застосовують РРО при здійсненні розрахункових операцій у міні барах у мотелях. На що фіскали відповіли ІПК від 05.04.2019 р. № 1460/6/99-99-14-05-01-15/ІПК.

Так, місце проведення розрахунків - місце, де здійснюються розрахунки із покупцем за продані товари (надані послуги) та зберігаються отримані за реалізовані товари (надані послуги) готівкові кошти, а також місце отримання покупцем попередньо сплачених товарів (послуг) із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо.

Таким чином, суб'єкти господарювання при продажу алкогольних напоїв (міні бар у мотелях) зобов'язані проводити розрахункові операції (безпосередньо під час розрахунку) із застосуванням РРО, у т.ч. у разі проведення розрахунків з використанням платіжних карток.

Читайте також статтю "Особливості заокруглення сум у чеках на придбання алкоголю й тютюну" електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини