Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розроблено проекти форм акцизних накладних, що будуть застосовуватись з 1 липня 2019 року

22 квітня 2019, 13:15
1153
0
Реклама

З метою запровадження дієвої системи контролю за обігом пального та спирту етилового, а також вдосконаленням порядку адміністрування таких підакцизних товарів Мінфіном було розроблено проект наказу, яким має бути затверджено:

· акцизну накладну форми "П";

· акцизну накладну форми "С";

· розрахунок коригування акцизної накладної форми "П";

· розрахунок коригування акцизної накладної форми "С";

· форму заявки на поповнення (коригування) залишку пального;

· форму заявки на поповнення (коригування) залишку спирту етилового;

· Порядок заповнення акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального, заявки на поповнення (коригування) залишку спирту етилового;

· форму заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального або спирту етилового та/або акцизних складів.

Водночас буде визнано таким, що втратив чинність наказ Мінфіну "Про затвердження форм заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального, акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального, Порядку заповнення акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального" від 25.02.2016 р. № 218.

Про "акцизні" зміни до ПКУ, що запрацюють з 01.07.2019, ішлося в матеріалі-коментарі "Акцизний податок, адміністрування реалізації пального та спирту етилового" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини