Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В які строки подавати річну звітність з ЄСВ?

24 квітня 2019, 13:30
720
0
Реклама

Територіальні органи ДФС у Вінницькій області звертає увагу, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, формують та подають самі за себе до органів доходів і зборів Звіт з ЄСВ один раз на рік до 01 травня року, що настає за звітним періодом.

Для членів фермерських господарств, якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах, звітними періодами є календарні місяці, які формуються та відображаються у річній звітності, що подається до 01 травня року за результатами фінансового року.

Якщо останній день строку подання Звіту припадає на вихідний, святковий чи інший неробочий день, останнім днем подання Звіту вважається перший після нього робочий день.

Оскільки граничний термін подання Звіту припадає на 30 квітня 2019 року (вівторок), який є неробочим днем, крім цього, 01 травня 2019 року є святковим днем, то граничним терміном подання Звіту для зазначених платників за 2018 рік буде 02 травня 2019 року (четвер).

За неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності щодо єдиного внеску, подання недостовірних відомостей, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерських господарств несуть фінансову відповідальність, а особи, які провадять незалежну професійну діяльність, несуть також і адміністративну відповідальність відповідно до КУпАП.

Хто та за якою формою повинен подавати звіти про нараховані та сплачені суми ЄСВ. У які строки подається така звітність, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Порядок подання звітності з ЄСВ".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини