Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як розрахувати турзбір, якщо турист заїхав до готелю на годину раніше і виїхав на годину пізніше

24 квітня 2019, 15:00
636
0
Реклама

Підприємство, що є податковим агентом з туристичного збору, звернулось за роз'ясненням щодо порядку справляння та розрахунку тур збору у випадку розміщення клієнтів терміном менше доби (у разі раннього заїзду/пізнього виїзду).

Фахівці ДФСУ в ІПК від 17.04.2019 р. № 1654/6/99-99-12-02-03-15/ІПК повідомили, що ПКУ не передбачений інший, ніж доба, період проживання для визначення бази оподаткування турзбором та не встановлено залежність тривалості доби від фактичного терміну проживання у місці розміщення (ночівлі).

У разі раннього заїзду до місця проживання (до 12 год. 00 хв. дня прибуття) та пізнього виїзду (після 12 год. 00 хв. дня виїзду) для цілей оподаткування турзбором до кількості днів проживання додається дві доби (по одній добі за перевищення розрахункової години при заїзді та виїзді з місця проживання).

Платникам туристичного збору цікавим може бути матеріал "Турзбір-2019: як застосовувати нові правила" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до цього та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини