Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інструкцію з бухобліку ПДВ планують скасувати

11 травня 2019, 12:00
2565
0
Реклама

Для приведення нормативно-правових актів у відповідність із законодавством України Мінфін розробив Проект наказу "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Міністерства фінансів України". Цим проектом пропонується скасувати (визнати такою, що втратила чинність) Інструкцію з бухгалтерського обліку податку на додану вартість, затверджену наказом Мінфіну від 01.07.1997 р. № 141.

Текст цього проекту був опублікований на офіційному веб-сайті Мінфіну у рубриці "Аспекти роботи"/"Законодавство"/"Проекти нормативно-правових актів".

Зауваження та пропозиції до проекту наказу будуть прийматися протягом 20 робочих днів з дня його оприлюднення на офіційній веб-сайті Мінфіну у письмовій та/або електронній формі за такими адресами:

• Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2 або 04071, м. Київ, вул. Межигірська, 11, e-mail: y.shevchuk@minfin.gov.ua;

• Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

Про бухоблік ПДВ ми писали в таких матеріалах сервісу "Інтерактивна бухгалтерія":

"Довідник з обліку ПДВ. Частина 1";

"Довідник з бухобліку ПДВ (Частина 2)".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини