Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процедура перереєстрації КОРО у разі помилок на титульній сторінці

22 травня 2019, 11:20
588
0
Реклама

Податківці надали ро'яснення, щодо порядку здійснення перереєстрація КОРО у разі зміни даних суб'єкта господарювання, а також у разі розбіжностей чи помилок у записах на титульній сторінці КОРО.

Для перереєстрації КОРО суб'єкт господарювання має подати заяву за формою № 1-КОРО (додаток 3 до Порядку № 547 від 14.06.2016) з позначкою "Перереєстрація" із зазначенням причини перереєстрації та КОРО, яка підлягає самій перереєстрації.

Заяву можна подати як в паперовому вигляді так і в електронному.

Зверніть увагу!

Подача такої заяви має бути не пізніше п'яти робочих днів з дня виникнення підстав для перереєстрації до ДФС за місцем реєстрації КОРО.

Після отримання документів посадова особа контролюючого органу не пізніше двох робочих днів з дня подання заяви № 1-КОРО проводить перереєстрацію книги.

Усі доповнення або виправлення на титульній сторінці КОРО засвідчуються підписом посадової особи контролюючого органу, яка здійснила перереєстрацію, та печаткою контролюючого органу.

Див. роз'яснення з категорії 109.07 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.sfs.gov.ua)

У яких випадках потрібно здійснити перереєстрацію КОРО читайте за посиланням.

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини