Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємець не сплатив за квартал ЄСВ - буде штраф і пеня

4 червня 2019, 10:00
313
0
Реклама

ГУ ДФС у м. Києві нагадало фізособам-підприємцям про обов'язок сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за таким кварталом. Цей же заклик спрямовано і до підприємців-єдинників та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність.

Додатково податківці підкреслили: несвоєчасно сплачена сума єдиного внеску є боргом (недоїмкою). А отже на неї нараховують штрафну санкцію та пеню, про що платнику надішлють вимогу про сплату.

Одночасно контролери запропонували звертатися до них з питаннями щодо сплати єдиного внеска. Платники м. Києва мають можливість зробити це у Центрах обслуговування платників за місцем реєстрації, на багатоканальній телефонній лінію ГУ ДФС чи через сайт управління. Окрім того, власники електронного цифрового підпису можуть дізнатися про суму заборгованості та її сплату, скориставшись сервісом «Електронний кабінет».

Джерело: Офіційний портал "Територіальні органи ДФС у м. Києві"

Про те, як як змінився порядок заповнення платіжок на сплату ЄСВ із 2 травня розповість матеріал в газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини