Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавців щодо найму осіб з інвалідністю перевірятимуть по-новому

6 червня 2019, 14:40
1456
0
Реклама

Уряд упорядкував питання контролю за дотриманням роботодавцями законодавства про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю.

Постанова "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 70" передбачає, що роботодавцям будуть надавати допомогу з розрахунку кількості робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю з метою зарахування до нормативу таких робочих місць.

Також в урядовій постановій визначили, на якій підставі та якою методикою будуть керуватися Держпраці та її територіальні органи під час проведення планових та позапланових перевірок роботодавців.

Зверніть увагу! Наразі текст затвердженої постанови ще не оприлюднили.

Джерело: Урядовий портал.

Яку передбачено відповідальність у разі невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Відповідальність за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.


Консультації, аналітика, ситуації для бухгалтера, тематичні вебінари завжди доступні у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Обирайте зараз - отримуйте подарункові сертифікати!

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини