Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати дозвіл, без якого не видадуть ліцензію на зберігання пального

6 червня 2019, 17:30
636
0
Реклама

Спеціалісти Держпраці у Херсонській області повідомили, що для одержання ліцензії на право зберігання пального необхідно докласти дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або експлуатацію машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки.

Дозвіл видає територіальний орган Держпраці за місцем держреєстрації юрособи або ФОПа. Заяву на отримання зазначеного дозволу можна подати у паперовій формі особисто або поштою. Також заяву можна подати і в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг.

Для одержання дозволу подають заяву, до якої слід додати:

· висновок експертизи стану охорони праці та безпеки промислового виробництва суб'єкта господарювання під час виконання робіт підвищеної небезпеки

та/або

· висновок експертизи стану охорони праці та безпеки промислового виробництва суб'єкта господарювання під час експлуатації машин, механізмів, устаткування та їх відповідності вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки.

Висновки видають експертно-технічні центри. Безпосередньо інформацію про такі центри можна знайти в Реєстрі органів з оцінки відповідності за посиланням https://naau.org.ua/reyestr-akreditovanix-oov/

Джерело: повідомлення ГУ Держпраці у Херсонській області.

Уже незабаром, з 01.07.2019 р., серед осіб, які реалізують пальне згідно з пп. 14.1.212 ПКУ, опиняться ті, хто використовує пальне для власного споживання. Читайте розлого на цю тему статтю «Акцизний склад власника пального після 01.07.2019: кому потрібен і як зареєструвати» газети «Інтерактивна бухгалтерія».

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Аналітика, консультації, довідники для бухгалтера і вебінари в сервісі "Інтерактивна бухгалтерія"

Обирайте зараз - отримуйте подарункові сертифікати!

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини