Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чого хочуть бухгалтери? Всеукраїнське опитування

13 червня 2019, 11:50
499
0
Реклама

Як бухгалтери оцінюють рівень податків, ефективність податкових реформ, на що витрачають найбільше часу? Запрошуємо бухгалтерів долучитися до ІІ Всеукраїнського опитування "Індекс легкості роботи бухгалтерів", яке проводить компанія ЛІГА:ЗАКОН. Його мета - визначити спільні проблеми для бухгалтерів, винести їх на суспільне обговорення, знаходити та пропонувати ефективні рішення.

Результати Індексу будуть презентовані медіа-спільноті та представникам влади 16 липня до Дня бухгалтера.

Пройти опитування

У ході опитування бухгалтери також можуть задати своє питання представнику влади - найцікавіші з них компанія ЛІГА:ЗАКОН опублікує, отримавши відповіді відповідних посадових осіб.

Ще вагаєтесь?

Кожен, хто пройде опитування, до Дня бухгалтера отримає повний звіт з його результатами. А також - візьме участь у розіграші цінних подарунків від компанії ЛІГА:ЗАКОН. Серед призів - запрошення на святкування Дня бухгалтера та нагородження премії "Вибір бухгалтера", цінні подарункові сертифікати. Результати розіграшу будуть оголошені 5 липня 16-00 на FB-сторінці компанії ЛІГА:ЗАКОН.

Чому ми вирішили провести опитування?

Бухгалтери - одна з найбільш чисельних професій в Україні. Ніхто так пильно не стежить за всіма законодавчими змінами, як бухгалтери - це необхідна складова їхньої щоденної роботи. Бухгалтери щодня бачать, скільки бізнес сплачує податків; як податкові новації впливають на бізнес; як працює державна машина на місцях та яка найбезглуздіша бюрократичну робота забирає найбільше часу. Саме тому ми впевнені - бухгалтер повинен бути почутим.

Долучайтесь та поширюйте інформацію.

Пройти опитування

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини