Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Станом на 1 липня ЄДР налічує 6148 суб’єктів господарювання, які отримали "паливні" ліцензії

1 липня 2019, 16:00
505
0
Реклама

Податківці оприлюднили ЄДР суб'єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним (далі - Єдиний реєстр ліцензіатів та місць обігу пального).

Єдиний реєстр ліцензіатів та місць обігу пального - це електронна база даних, яка містить інформацію про СГ, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним у розрізі СГ, які провадять діяльність на таких місцях на підставі виданих ліцензій.

Інформація, в Єдиному реєстрі, є відкритою (крім реєстраційних номерів облікових карток платників податків та паспортних даних).

Єдиний реєстр ліцензіатів та місць обігу пального податківці розміщують на офіційному веб-сайті ДФС.

Зверніть увагу: Єдиний реєстр ліцензіатів та місць обігу пального створено на виконання постанови Кабміну від 19 червня 2019 р. № 545.

Джерело: офіційний портал ДФСУ.

Яка плата за видачу ліцензії на оптову, роздрібну торгівлю та зберігання пального. Які документи необхідно подати, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Ліцензії на оптову, роздрібну торгівлю та зберігання пального".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини