Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстр платників акцизу з реалізації пального та спирту вже на офіційному веб-порталі ДФС

2 липня 2019, 16:40
662
0
Реклама

Податківці оприлюднили дані щодо включених до Реєстру платників акцизного податку з реалізації пального та сприту етилового.

ДФС веде Реєстр платників та щодня оприлюднює на власному офіційному веб-порталі інформацію з Реєстру із зазначенням ідентифікаційних та реєстраційних даних платників акцизу з реалізації пального та спирту етилового.

Інформацію щодо зареєстрованих станом на 02.07.2019 р. платників акцизу з реалізації пального та спирту етилового, включених до Реєстру, розміщено на офіційному веб-порталі у рубриці "Реєстри" за посиланням.

Інформація з Реєстру буде щоденно оновлюватись та оприлюднюватись у цій рубриці до запровадження такого оприлюднення в електронній формі у Електронному кабінеті.

Нагадаємо: ДФСУ оприлюднила ЄДР суб'єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним станом на 01.07.2019 р.

За матеріалами сайту ДФСУ.

Хто належить до платників податку - реалізаторів пального, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Платники акцизного податку - реалізатори пального".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини