Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

По прикладу Польщі молодь в Україні звільнять від сплати податку

4 липня 2019, 13:20
1046
0
Реклама

В Раді зареєстрували законопроект № 10413 від 02.07.2019 р. про нульову ставку ПДФО для осіб віком до 26 років. Про це йдеться у повідомленні на офіційному веб-порталі ВРУ.

Законопроект пропонує доповнити п. 165.1 ПКУ пп. 165.1.60, згідно з яким до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника ПДФО не включатимуть суму будь-яких доходів фізосіб, вік яких не досяг 26 років.

Прийняття таких змін дозволить затримати в Україні молодь, а також заохотить емігрантів до повернення на батьківщину.

Нагадаємо: у Польщі молодь до 26 років з 1 серпня цього року буде звільнено від сплати податку для фізичних осіб (PIT). Польща пішла за прикладом Франції, Бельгії та Чехії, де молодь також звільнена від податку для фізичних осіб.

За повідомленням офіційного веб-порталу ВРУ.

Які бувають ставки податку на доходи фізичних осіб та до яких доходів вони застосовуються, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Ставки податку на доходи фізичних осіб".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини