Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як у Звіті про контрольовані операції показати продаж товару і його часткове повернення

5 липня 2019, 08:30
293
0
Реклама

Податківці розповіли як відображати в звіті про контрольовані операції операції з експорту товару і повернення частини такого товару протягом звітного (податкового) періоду (року).

З метою ідентифікації контрольованої операції у звіті про контрольовані операції слід відображати всі здійснені господарські операції за відповідний податковий (звітний) рік, які можуть впливати на об'єкт оподаткування податком на прибуток.

Якщо поставка товару і повернення частини цього товару відбулися протягом одного звітного календарного року, то такі операції у звіті про контрольовані операції слід відображати згорнуто - шляхом зменшення вартості поставки на вартість поверненого товару.

Джерело: ІПК ДФСУ від 01.07.2019 р. № 3009/6/99-99-15-02-01-15/ІПК.

Як заповнити звіт про контрольовані операції і виправити помилку в ньому ми розповідали в матеріалах "Звіт про контрольовані операції - 2017: форма, строки та порядок заповнення" і "Виправлення помилок у Звіті про контрольовані операції" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини