Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єдинники другої групи вправі обслуговувати банкети та свята

8 липня 2019, 11:25
320
0
Реклама

Податківці роз'яснили, чи має право ФОП - платник ЄП другої групи, що здійснює діяльність у сфері ресторанного господарства, приймати замовлення від юросіб - загальносистемників на обслуговування свят, банкетів та інші спеціальні замовлення.

Заклад ресторанного господарства - це організаційно - структурна одиниця у сфері ресторанного господарства, яка здійснює виробничо-торгівельну діяльність.

Розрахунки за продукцію в закладах ресторанного господарства здійснюють за готівку та/або в безготівковій формі із застосуванням РРО або РК.

ФОП - платник ЄП другої групи, що здійснює діяльність у сфері ресторанного господарства, має право приймати замовлення від суб'єктів господарювання юросіб (у т. ч. благодійних фондів) на обслуговування свят, банкетів, інших спеціальних замовлень, оскільки платник ЄП під час обслуговування таких замовлень здійснює продаж і організацію споживання продукції власного виробництва і закупних товарів.

Джерело: ІПК від 18.06.2019 р. № 2782/6/99-99-13-02-03-15/ІПК.

Хто може обрати спрощену систему оподаткування, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Умови перебування на спрощеній системі оподаткування".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини