Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Супермаркети зобов’яжуть влаштовувати вбиральні для відвідувачів

31 липня 2019, 13:10
626
0
Реклама

Новації зобов'язують всі нові і реконструйовані великі супермаркети з торговельною площею 2500 кв.м. і більше влаштовувати вбиральні для відвідувачів. Надалі туалети для відвідувачів у супермаркетах, гіпермаркетах площею 2500 кв.м. і більше стануть обов'язковими. Розрахунок наступний: 1 санітарний прилад на 600 кв.м. торговельної площі, але не менше 4-х санітарних приладів на об'єкт. Більше того, кабіни мають бути обов'язково окремо для чоловіків і для жінок, також мають бути універсальні туалети для зручного користування маломобільними групами населення. У таких санвузлах мають також бути обов'язкові сповивальні столики для немовлят.

ДБН "Підприємства торгівлі" поширюються на проектування нових, реконструкцію і розширення існуючих будівель та окремих приміщень підприємств роздрібної торгівлі (магазинів, ринків) за винятком будинків оптової торгівлі, автосалонів і магазинів автозапчастин, зброї, складів будівельних матеріалів, виробничих фірм та магазинів тимчасового функціонування.

Джерело: Урядовий портал

Про те, як заповнити місячні статистичні форми 1-опт та 1-торг, читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини