Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Повідомлення про початок будівництва зареєструють у п’ятиденний термін – ДАБІ

12 серпня 2019, 14:00
1040
0
Реклама

Голова ДАБІ доручив керівникам територіальних органів взяти під особистий контроль дотримання строків внесення інформації, зазначеної у повідомленні про початок будівельних робіт, до Єдиного реєстру. Про це повідомили на Урядовому порталі.

Реєстрація дозвільних документів на будівництво має здійснюватися виключно в межах строків, передбачених законодавством. Будь-яке порушення термінів є неприпустимим, а інспектори будівельного нагляду мають нести відповідальність.

Про виявлені порушення територіальні органи одразу звітуватимуть ДАБІ із зазначенням проблемних питань та пропозицій щодо їх вирішення.

Для зменшення кількості відмов та кращої взаємодії ДАБІ із суб'єктами містобудування, буде посилено консультативну роботу на місцях. Керівники територіальних органів повинні забезпечити надання консультацій з питань отримання відповідних документів дозвільного характеру.

Таким чином, тепер саме інспектор будівельного нагляду буде зацікавлений у наданні доступної та розширеної інформації по кожному зауваженню. Адже повторна відмова буде індикатором якості саме його роботи.

Нагадаємо: постановою Кабміну № 367 внесені зміни до Порядку № 466. Зокрема, визначено п'ятиденний строк для внесення до реєстру інформації, зазначеної у повідомленні про початок виконання будівельних робіт.

Джерело: Урядовий портал.

Як бюджетній установі показати отриману "незавершенку", дізнавайтесь із матеріалу видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини