Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи дадуть податківці довідку, що фізособа - не підприємець

16 серпня 2019, 16:15
1699
0
Реклама

Фіскали вказали: надання органами ДФС довідок про наявність у фізособи статусу підприємця чинними нормативно-правовими актами не передбачено.

Водночас вони повідомили, що з метою забезпечення органів державної влади та учасників цивільного обороту достовірною інформацією про юросіб та ФОП створено Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР).

Розпорядником ЄДР є Міністерство юстиції України, яке запровадило он-лайн сервіс отримання відомостей з ЄДР через офіційний веб-сайт за адресою: https://usr.minjust.gov.ua

Джерело: роз'яснення ДФСУ, розміщене в категорії 140.06 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.sfs.gov.ua).

ФОП цікавим може бути матеріал "Чи може підприємець заповнити власну трудову книжку та трудову книжку працівника, який працевлаштовується вперше" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до цього та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини