Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановили, як часто перевірятимуть перевізників

20 серпня 2019, 10:15
1045
0
Реклама

Кабмін затвердив критерії, за якими оцінюють ступінь ризику від діяльності з перевезення пасажирів та вантажів. А саме, від перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та відходів, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом.

Перелік критеріїв, за якими оцінюють ступінь ризику від провадження госпдіяльності, їх показники та кількість балів за кожним показником прописали в додатку 2 до Постанови КМУ від 14.08.2019 № 731.

Суб'єктів господарювання поділили на три групи: з високим, середнім або незначним ступенем ризику залежно від суми балів, нарахованих за критеріями, визначеними в додатку 2.

Планові перевірки суб'єктів з високим ступенем ризику будуть проводити не частіше одного разу на два роки. З середнім ступенем ризику - не частіше одного разу на три роки, а з незначним ступенем - не частіше одного разу на п'ять років.

Джерело: постанова Кабміну від 14 серпня 2019 р. № 731

Детальніше щодо документального оформлення роботи авто читайте тут.

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини