Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ФОП -загальносистемника збиток: що показувати в Книзі обліку?

27 серпня 2019, 12:00
366
0
Реклама

Фахівці у Дніпропетровській області роз'яснили, як ФОП на загальній системі оподаткування заповнювати Книгу обліку доходів і витрат (далі - Книга).

У ній на підставі первинних документів роблять записи про отримані доходи і документально підтверджені витрати за підсумком робочого дня, протягом якого отримали дохід.

У графі 9 Книги ФОП зазначає суму чистого оподатковуваного доходу, яку обчислює як різницю між сумою доходу за звітний період (графа 4) та сумою понесених витрат від провадження господарської або незалежної професіональної діяльності (графи 6, 7, 8). Однак, якщо результатом розрахунку буде від'ємне значення, графу 9 Книги потрібно прокреслити.

За інформацією ДФС у Дніпропетровській області

Цікавим на цю тему буде також наступний матеріал: "Збиток попередника не зменшить об'єкт оподаткування - податківці все ще проти" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини