Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Моніторинг земель: нові правила гри

3 вересня 2019, 10:30
1350
0
Реклама

Кабмін затвердив у новій редакції Положення про моніторинг земель. Документом передбачено порядок збирання інформації у ході моніторингу земель та її передачі. На локальному та регіональному рівні моніторинг земель будуть проводити територіальні органи Держгеокадастру, на національному рівні - Держгеокадастр.

Крім того внесено зміни до Порядку ведення Державного земельного кадастру. Зміни стосуються, зокрема, повноважень державних кадастрових реєстраторів Держгеокадастру та його територіальних органів, в тому числі таких, що провадять свою діяльність на районному (міському) рівні, в містах Києві та Севастополі.

Очікується, що реалізація постанови дозволить забезпечити проведення моніторингу земель територіальними органами Держгеокадастру, а також можливість подання документації із землеустрою кадастровому реєстратору для внесення відомостей (змін до них) до Державного земельного кадастру в електронному вигляді.

Джерело: постанова КМУ від 21.08.2019 р. № 760

Перевірити, чи є особа засновником компаній в Україні, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. Протестувати сервіс можна тут

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини