Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Буде єдиний портал для плати за комуналку та публічні послуги

5 вересня 2019, 16:30
1322
0
Реклама

Президент України доручив Кабміну забезпечити поступове переведення окремих публічних послуг в електронну форму, спростити процедуру їх надання та впровадити дієвий механізм контролю.

Відповідний указ №647/2019 опублікований на сайті глави держави 4 вересня.

Президент, доручив Кабміну визначити і впровадити єдині вимоги до надання публічних послуг.

Крім того Уряд має поступово перевести окремі публічні послуги в електронну форму і оприлюднювати на Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади щоквартальні звіти про стан реалізації відповідних заходів.

Також Кабміну доручено вивчити питання щодо запровадження нових підходів до утворення та діяльності центрів надання адмінпослуг.

Згідно з указом Уряд має розглянути також питання про доцільність подальшого надання адмінпослуг державними і комунальними підприємствами та спростити процедури надання та отримання публічних послуг.

Крім того, Президент дав завдання Кабміну передбачити можливість споживачам ЖКП через єдиний державний веб-портал електронних послуг подавати звернення в електронній формі, отримувати інформацію про перебіг і результати розгляду таких звернень, здійснювати розрахунки за ЖКП.

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Як оформити документально та відобразити в обліку витрати на інформаційно-консультаційні послуги, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Облік витрат на інформаційно-консультаційні послуги".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини