Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОП та експортно-імпортні операції — головна тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

2 жовтня 2019, 12:06
6226
0
Реклама

ФОП, що здійснюють операції у сфері зовнішньоекономічної діяльності, знають, які труднощі виникають у податковому обліку. Зокрема, ФОП на загальній системі за імпортними операціями, крім "ввізних" податкових платежів, повинні визначити ще й вартість товарів, а як це зробити, нормативні акти не обумовлюють. Є також нюанси з утриманням податку на доходи нерезидентів, який наказують сплачувати й ФОП. У зв'язку з поширеними питаннями, які з'являються у ФОПів зі сфери ЗЕД, пропонуємо вам ознайомитись із матеріалами теми свіжого номеру видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН:

ФОП та імпортні операції: валютне регулювання. Із статті ви дізнаєтесь порядок розрахунків із нерезидентом, особливості застосування валюти розрахунків, зокрема, порядок придбання валюти, ЗЕД-зарахування та ін.

ФОП та імпортно-експортні операції: податковий облік. У статті поговоримо про оподаткування під час імпорту та експорту товарів.

ФОП та експортні операції: валютне регулювання. Дізнаємось про порядок проведення розрахунків із нерезидентом та валютний нагляд.

Для перегляду цих та інших матеріалів видання, а також повної бази НПА, аналітики і консультацій системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтесь тестовим доступом до системи.

Ознайомитись із цінами на видання можна за посиланням

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини