Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коли нарешті депутати розглянуть проект Держбюджету-2020

2 жовтня 2019, 14:00
305
0
Реклама

За словами Дмитра Разумкова, до проекту Закону "Про Державний бюджет України на 2020 рік" (№ 2000) пропозиції потрібно було подати до 1 жовтня. Комітет з питань бюджету має опрацювати їх до 15 жовтня і розгляд даного законопроекту в першому читанні орієнтовно запланований на п'ятницю, 18 жовтня.

Нагадаємо, що Держбюджету-2020 передбачає, зокрема, зростання показника прожиткового мінімуму. Це вплине, серед іншого, на компенсацію послуги з догляду за дитиною до трьох років "муніципальна няня", збільшить максимальний розмір допомоги по безробіттю, а також - максимальний розмір допомоги на дітей одиноким матерям.

А ось програма діяльності Кабінету Міністрів України запланована до розгляду на засіданні Верховної Ради на п'ятницю, 4 жовтня. У своїй програмі уряд обіцяє за 5 років досягнути таких результатів як ріст ВВП на 40%, створення 1 млн нових робочих місць, будівництво 5 глибоководних портів та 15 аеропортів і те, що кожен українець буде забезпечений на рівні реального прожиткового мінімуму.

Джерело: сайт ВРУ

На що впливають діючі розміри мінзарплати та прожиткового мінімуму можна ознайомитися тут.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини