Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновили довідник професій для автотранспортної галузі

25 жовтня 2019, 09:35
444
0
Реклама

З'явилась третя (доповнена і доопрацьована) редакція Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників "Випуск 69. Автомобільний транспорт.

У цьому Довіднику кваліфікаційні характеристики 30-ти професій працівників автомобільного транспорту виклали в оновленій редакції.

Довідник містить кваліфікаційні характеристики професій працівників автомобільного транспорту з урахуванням їх назв та кодів відповідно до положень Класифікатора професій ДК 003:2010.

Випуск 69 "Автомобільний транспорт" містить характеристики професій працівників, які забезпечують основні технологічні процеси підприємств, їх підрозділів з перевезення пасажирів та (або) вантажів, підприємств технічного сервісу колісних транспортних засобів. Він є нормативним документом сфери управління персоналом на підприємствах автомобільного транспорту всіх форм власності та організаційних форм господарювання, в організаціях та установах, який забезпечує створення та функціювання галузевої нормативної бази у сфері праці, професійної класифікації працівників.

Джерело: наказ Мінінфраструктури від 21.08.2019 р. № 656

Як діяти, коли в Класифікаторі професій відсутня посада, що повністю відповідає покладеним на працівника обов'язкам? Про це довідаєтесь із матеріалу газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини