Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нова ініціатива від влади: медичних довідок не буде?

29 жовтня 2019, 11:25
833
0
Реклама

Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет повідомив на своїй сторінці у мережі "Фейсбук", що планує дослідити питання про можливість скасування вимог щодо надання медичних довідок в різних життєвих сферах.

Зокрема, посадовець пише: "Наприклад, у держслужбовців при прийомі на роботу вимагають дві медичні довідки (психіатр та нарколог). Або славнозвісна довідка у басейн. Наскільки ці вимоги виправдані? З одного боку, вони призводять до зайвої бюрократії, видаткам та навантаженню лікарень, а самі довідки часто просто продаються. З іншого боку, може, це має позитивний вплив на здоров'я українців?".

На думку Д. Дубілета, аргумент на користь скасування таких вимог - відсутність, у більшості випадків, аналогічних у країнах Заходу.

Нагадаємо, що раніше були озвучені ідеї повністю відмовитися від паперового документообігу в державних органах, скасувати трудові книжки та оприлюднювати нормативні акти лише віртуально.

Джерело: повідомлення на сторінці Д. Дубілета у Facebook


Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини