Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено показники опосередкованої вартості спорудження житла на 2020 рік

17 грудня 2019, 08:30
5068
1
Реклама

Міністерство розвитку громад та територій затвердило прогнозні середньорічні показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України на 2020 рік.

Нагадаємо: показники розраховують виходячи зі структури безпосередніх витрат з будівництва об'єкта-представника, скоригованої відповідно до змін рівня цін на трудові та матеріально-технічні ресурси. Їх застосовують при прогнозуванні обсягів державних інвестицій, що спрямовують на будівництво, реконструкцію, придбання житла для окремих категорій громадян, що потребують підтримки держави.

Вартість 1 кв. м загальної площі квартир будинку (з урахуванням ПДВ), грн. наведена по регіонам. Зокрема, найбільша вона у Донецькій області - 14322 грн, а найменша - у Кіровоградській - 11589 грн.

Джерело: Наказ Міністерства розвитку громад та територій України від 02.12.2019 р. № 287. Набирає чинності з 1 січня 2020 року.

Читайте також: ДАБІ затвердила річний план перевірок на 2020 рік.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. Оформіть заявку на тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини