Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд спростить військовий облік на підприємствах

20 грудня 2019, 13:30
1740
0
Реклама

Дмитро Дубілет (міністр КМУ) вирішив звернути увагу на те, що в Україні дорого коштує кадрове адміністрування. Для цього він використав свій звичний канал комунікацій - сторінку у мережі Facebook.

Як приклад, він наводить вимогу для великих компанії мати спеціальних співробітників, які ведуть облік військовозобов'язаних. Вони перебувають у постійній кореспонденції з військкоматами по всій країні, повідомляючи їх про будь-яку зміну статусу своїх співробітників. Все це листування з військкоматами, звісно, у паперовій формі.

Але проблема тут не стільки в папері, скільки в тому, що вся інформація, яку військкомати вимагають у бізнесу, у держави вже є.

Міністр розраховує, що незабаром зможуть домогтися того, що військкомати не мучитимуть бізнес цими запитами. Єдине, де взаємодія військкоматів і бізнесу можна залишити - це питання бронювання (там теж є проблеми) і, можливо, якихось навчань.

Як вирахувати кількість осіб, відповідальних за ведення військового обліку, наведено у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Аби мати доступ до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН в режимі 24/7 скористайтеся тестовим доступом до сервісу.

Також обіцяють скасувати тотальну згоду на обробку персональних даних.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини