Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як звірити розрахунки з бюджетами та цільовими фондами – рекомендації ДПС

23 грудня 2019, 09:00
1797
0
Реклама

Податківці роз'яснили, як платнику податків провести звірку розрахунків з бюджетами та цільовими фондами.

Вони вказали, що це можна зробити декількома способами, а саме:

1) шляхом реєстрації в Електронному кабінеті платника. Завдяки цьому можна:

- створити та подати заяву в Електронному кабінеті (Меню "Заяви, запити для отримання інформації" приватної частини Електронного кабінету).

Відповідь на такий Запит надсилають платнику податків в Електронний кабінет не пізніше 15 робочих днів з дня його отримання у вигляді витягу з інформаційної системи органів ДПС.

- переглянути стан розрахунків у реальному часі. Самостійно перевірити дані, за якими сформовано Витяг, та/або отримати відомості про розрахунки з бюджетами та цільовими фондами за допомогою меню "Стан розрахунків з бюджетом" приватної частини Електронного кабінету. Вивантажити отриману інформацію можна у форматі XLS.

2) шляхом подачі звернення за місцем знаходження платника на податковому обліку у контролюючому органі. Таку інформацію платник податків отримає у вигляді довідки довільної форми не пізніше 15 робочих днів з дня отримання такого звернення.

За повідомленням прес-служби ДПСУ.

Отримати відомості про сплату податків, борги, штрафи та переплати вашого бізнесу можна завдяки тестового доступу до сервісу Liga:REPORT.

Водночас для ФОП є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Як відбувається інвентаризація розрахунків із дебіторами та кредиторами, дізнавайтесь із матеріалу газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини