Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці готові штрафувати за відсутність лічильників на акизних складах

24 грудня 2019, 09:50
447
0
Реклама

Фахівці Офісу ВПП ДПС нагадали виробникам пального про деякі зміни у законодавстві, що чекають на них з 01.01.2020 р. Зокрема, згідно з п. 18 підрозділу 5 р. ХХ ПКУ до розпорядників акцизних складів з резервуарами до 1000 куб. метрів, може застосовуватися відповідальність, передбачена п. 1281.1 ПКУ.

Згідно з п. 12 підрозділу 5 р. ХХ ПКУ для таких розпорядників передбачено обов'язок обладнати акцизні склади витратомірами-лічильниками та/або рівнемірами-лічильниками та зареєструвати їх у відповідному Єдиному державному реєстрі саме до 01.01.2020 р. Розпорядники акцизних складів, де розташовано резервуари більшою місткістю, мали обладнати їх витратомірами-лічильниками та/або рівнемірами-лічильниками ще раніше.

За повідомленням Офісу ВПП ДПС

Детально про обладнання акцизних складів лічильниками можна почитати в матеріалі "Витратоміри та рівнеміри - лічильники: кількісний контроль за обігом пального" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до цього та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини