Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Продовжили на п’ятирічку дію ПДВ-пільги для підприємств осіб з інвалідністю

26 грудня 2019, 13:45
228
0
Реклама

Оприлюднено текст Закону про внесення змін до ПКУ. Ним продовжено на 5 років - до 1 січня 2025 року термін дії пільгової ставки з ПДВ за операціями з постачання товарів та послуг, що виготовляються та постачаються організаціями чи підприємствами осіб з інвалідністю. Зміни запрацювали 25 грудня 2019 р.

Нагадаємо, що раніше спеціалісти Держпраці пояснили, чи потрібно проводити атестацію робочого місця при працевлаштуванні особи з інвалідністю.

А з 19 червня запрацював новий порядок перевірок дотримання норматива працевлаштування осіб з інвалідністю. Уряд також визначив Порядок зарахування кількості робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю до виконання нормативу. Ми нагадуємо про це, бо Держпраці своїм Наказом № 106 уже затвердила річний план перевірок на 2020 рік. А серед цілей таких перевірок - вивчення питання працевлаштування осіб з інвалідністю.

Джерело: Закон України ""Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для діяльності підприємств та організацій, заснованих громадськими об'єднаннями осіб з інвалідністю" від 05.12.2019 р. № 344-IX

Розлогіше про нові положення Порядку зарахування робочих місць читайте в статті електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини