Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Плату за розподіл газу врахують в субсидію, але із запізненням

4 лютого 2020, 12:00
4117
1
Реклама

В лютому Мінсоцполітики донарахує субсидію та пільгу за нову послугу з розподілу природного газу автоматично - без потреби додатково звернення громадян за січень і лютий 2020 року. Про це повідомляють на сайті міністерства.

Через те, що НКРЕКП затвердила окремий тариф на послугу розподілу природного газу в кінці грудня - отримувачам пільг та субсидій надійшли нові платіжки із зазначенням повної вартості до сплати за послугу з розподілу природного газу. Це пояснюють тим, що така плата - складова оплати комунальних послуг. Зважаючи на те, що відповідні рішення НКРЕКП вступили в силу лише з початку року в лютому, донарахують розмір пільг та субсидій з урахуванням нової послуги з розподілу природного газу автоматично за два місяці 2020 року. При цьому відповідне донарахування здійснять без додаткових звернень громадян.

Відслідковувати зміни в законодавстві допоможе інформаційно-правова система ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідної вам інформації.

Також Мінсоцполітики надало покрокову інструкцію оформлення субсидії онлайн.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини