Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 20 лютого треба відзвітувати з плати за землю

17 лютого 2020, 09:00
1507
0
Реклама

Податківці нагадали крайній термін подання декларації з плати за землю на 2020 рік.

Вони зазначили, що платники плати за землю (крім фізосіб) самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають податкову декларацію на поточний рік за формою затвердженою наказом Мінфіну № 560.

Подання такої декларації звільняє від обов'язку подання щомісячних декларацій. При поданні першої декларації разом з нею подають довідку (витяг) про розмір НГО земельної ділянки, а надалі таку довідку подають у разі затвердження нової НГО землі.

Але водночас, платники плати за землю має право подавати щомісяця звітну декларацію, що звільняє його від обов'язку подання декларації на поточний рік.

Отже, декларації з плати за землю на 2020 рік необхідно подати до 20 лютого 2020 року.

Джерело: ГУ ДПС у Луганській області.


Коли та кому подається звітність з плати за землю та в який спосіб це можна зробити? У яких випадках та в який спосіб подається довідка (витяг) про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, дізнавайтесь за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини